Over

Esther Timmermans

Ruim 20 jaar werkt Esther met begeleidingsvraagstukken in relatie tot de arbeidsmarkt. In beide richtingen heeft zij ervaring: in de begeleiding van mensen naar werk en werven van mensen voor organisaties. Hierdoor is zij zeer goed in staat, met de blik van een werkgever, mensen succesvol te coachen in sollicitatieprocedures. Feedback van cliënten over Esther is haar positiviteit, sensitiviteit en relativeringsvermogen. Ze is een gecertificeerde loopbaanprofessional bij Noloc en zeer goed bekend met de Zorgbranche.


 “Talenten zien, benutten en versterken, daar loop ik warm voor. Ik ben niet geïnteresseerd in wat je NIET kunt, maar wat je wél kunt en naar jouw verhalen over waarvoor jij warm  loopt”. In gesprekken werken we samen aan belemmeringen die jouw wensen in de weg staan.  Daarbij is het mijn ervaring dat mannen voor anderen uitdagingen staan dan vrouwen. Met respect en humor belicht ik deze graag met als boodschap: “Je bent goed zoals je bent, dat gevoel wil ik je wil meegeven. Accepteer al je kanten, ook die je niet leuk vindt, want zij horen bij jou en zijn er niet voor niets.


Ik vind het echt fantastisch om mensen te helpen zich bewust te laten worden van hun talenten en drijfveren en daarna te puzzelen welke functie of studie het meest passend is. Want als je doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent, hoef je nooit te werken en kom je na een lange dag nog steeds energiek thuis. Dat gun ik ieder mens! “ 


Zie mijn CV en LinkedIn